Helmikuu, hulinakuu

Heippa taas!

Helmikuu tuli ja meni, hyvä kun ehdin edes silmiä räpäyttää. Kouluarki rullaa jo tasaisen ja turvallisen kaoottisesti eteenpäin kun kaiken maailman projektit ja ryhmätyöt rytmittää elämää. Hiihtolomakin tuli puun takaa, mutta pieni breikki jo tässä vaiheessa teki ihan hyvää. Loman aikana mussutetut laskiaispullat ja aivolepo tuntuivat ja olivat ansaittuja. Tämä kuukausi on ollut taas tapahtumarikas meillä HSOY:ssa ja ollaan päästy tekemään huikeita juttuja. Fuksiaiset, TISSI-etkot ja Ystikset, Megaevakko, CV-klinikka, huhhuh mistäköhän sitä edes aloittaisi kertomaan..!

 

Helmikuu starttasi Helgan fuksiaisilla, joissa teemana oli Around The World (en kai ole ainoa, jolla alkaa soimaan heti Daft Punk päässä). Mekin oltiin mukana fuksiaispöhinöissä pitämässä rastia Stone’sissa, jossa fuksit pistivät piirrustustaitonsa peliin Piirrä ja arvaa maa -teemaisella rastillamme. Päivä oli älyttömän hauska, parhaiten jäi mieleen fuksien hyvä yhteishenki ja rastilla kävijöiden panostus teemaan: päivän aikana vilahti ainakin venäläisiä massikeisareita ja parikin eri Trumpia oli eksynyt Valkoisesta Talosta asti vierailemaan rastillemme.

Me Stone'sissa rastilla edustamassa!

Me Stone’sissa rastilla edustamassa!

Saatiin rastillamme yhdeltä assiporukalta superhieno lippis, tämä komeilee nyt toimistollamme!

Saatiin myös rastillamme yhdeltä assiporukalta superhieno lippis, assit on todellakin great!

 

Vuoden ekat Aito HSO-kahvit pidettiin kuun alussa ja tarjolla oli kahvin lisäksi CV-klinikka, jossa jokavuotisen kesätyönhakupaniikin ollessa ajankohtaisimmillaan sai apua työnhakuun. Klinikkaa veti Akavan Erityisalojen oma Amalia, joka auttoi ”potilaita” hiomaan CV:t timanttiseen kuosiin. Paikalla oli myös kuvausseinä, jossa sai otattaa itsestään edustavan kuvan somistamaan vaikkapa omaa työhakemusta.

16997741_2233388376885632_4467732473282858499_n

Klinikalla sumppia ja sumplimista työnhakuun!

 

Tässä kuussa oli yksi vuoden pääpäivistä, nimittäin ystävänpäivä eli se päivä kuusta kun voi ihan luvan kanssa olla imelä ja jakaa ihanuuksia ystäville tai omalle kullalle. Tai etsiä uutta mahdollista kultaa… 😉 Lyötiin tänäkin vuonna Atkinsin kanssa hynttyyt yhteen ja järjestettiin perinteiset Ystävänpäiväbileet ja sitä edeltävät TISSI-etkot, jotka olivat kuun kohokohtia. Etkoilla hempeätunnelmaiseksi muuntautuneessa Helga Kitchenissä ASSIt ja TIKOt pääsivät ainakin parijoogaamaan, tutustumaan ja parannusta kaipaavat parit passitettiin lääkärin vastaanotolle, jossa Love Doctor eli meidän pj Hanna (näköjään Hannalla on sivutyö, josta ei tiedetty aiemmin) teki testejään pareille ja antoi tarvittaessa reseptejä tunnelman lämmittämiseksi. Parhaat parit palkittiin teeman mukaisilla lahjoilla ja ilta jatkui Baarikärpäseen Ystävänpäiväbileisiin, jossa vallitsi myös lämmin tunnelma.

Ystävänpäivän etkoilut Kitchenillä!

Ystävänpäivän etkoilut Kitchenillä

Meidän Aino ja Lotta etsivät myös notkeutta tissijoogan merkeissä!

Meidän Aino ja Lotta etsivät myös notkeutta tissijoogan merkeissä

Tämä vuosi on edennyt nopeasti ja yhdistyshommat rytmittää jo mukavasti arkea meillä HSOY:ssa. Itsellekin uutena jäsenenä on alkanut jo hahmottumaan oma työnkuva selkeämmin ja tuntuu, että on jo pikkuhiljaa kärryillä omista vastuistaan. Hallitusarki on ollut meillä paljolti tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista ja omien vastuiden hoitamista. Ja vähän hullutteluakin toki. Välillä pitää heittää aivot narikkaan – tai usein, hektisyyden keskelläkään hysteeriseltä nauruhepuleilta ei voi välttyä.

Ollaan suunniteltu paljon tulevaa, kevät ja tuleva vuosi ylipäätään tuo siistejä juttuja mukanaan, mutta myös muutoksia hallitusarjen muuttuessa meillä, kun kahta meistä viedään vaihdon perässä ulkomailla eli se tarkoittaa, että kaksi meistä hoitaa hommansa etänä tänä keväänä. Toinen jäsenvastaavistamme, Henna, kotiutuu jo paraikaa aurinkoiseen eteläisempään Eurooppaan ja pian myös toista tapahtumavastaavistamme eli Alinaa viedään Keski-Euroopan hulinaan. Tsemppiä Henna ja Alina, tulkaa ehjinä takaisin!

Tapahtumaa riittää meillä tässä kuussa tappiin asti, kun vielä viimeinen päivä (eli huomenna) pidetään ylimääräinen kokous, jossa meille valitaan uusi opiskelijahyvinvointivastaava edellisen luopuessaan pestistään.

Kaikenlaista tapahtumaa on siis ollut ja lisää tulee, kohta on jo huhtikuukin mikä tarkoittaa, että vuosijuhlamme lähestyvät… Mutta ei siitä sen enempää tähän hätään, palaillaan taas!