Vuoden viimeisiä

Moikka!

Viimeisiä viedään, vuosi 2017 alkaa olla kohta pulkassa. Vielä hetki pitää jaksaa painaa kouluhommia, vikoja tenttejä, raportteja jne, niin sitten pääsee hengähtämään joululomalle. Jaksaa jaksaa, painaa painaa vai mites se menikään? Tapoihini kuuluu jaksaa ihmetellä ajankulkua ja nytkin on pakko vaan päivitellä: ”Mihin tää aika on mennyt?” Aina sitä jotenkin muka yllättyy ajankulusta, vaikka kummastihan sitä tekemistä on ollut. 😀

Tekemisen puutetta ei ole tarvinnut tänä vuonna todellakaan harmitella, mutta se on vain hyvä asia! Voipahan sitten siellä kiikkustuolissa muistella, että menoa ja meininkiä riitti. Sitsejä, vuosijuhlia, bileitä, ekskursioita, jäseniltoja, vaikka mitä… Tänä vuonna meillä on ollut hyvä tekemisen meininki päällä.

IMG_20171013_231607_787
Tässä vielä joitain tunnelmia tältä vuodelta!

IMG_20170420_102251_936IMG_20171122_211701_019

Mutta kuten elämän lait sanelevat, niin kaikki loppuu aikanaan, myös hyvät jutut. Vuoden lähestyessä loppuaan merkitsee se sitä, että meilläkin HSOY:ssa on muutoksien aika. Syyskokouksemme (oho, sehän on jo tänään!) on meille aina tulevan vuoden määrittelevä tapahtuma ja se merkitsee sitä, että hallituksemme kokoonpano vaihtuu. Vaikka tämä homma on ollut hullunhauskaa (oikeasti hauskaa ja hulluakin välillä :D), niin täytyy tehdä tilaa uusille tekijöille. Varmasti uudet tekijät tulevat vetämään hyvin, kun kummasti näihin piireihin päätyy hyviä tyyppejä. 😉

Tämä vuosi on opettanut, antanut ja kasvattanut kauheasti. Lähtemällä mukaan yhdistyshommiin on saanut aikamoisen elämänkoulun. Varmasti olisin katunut, jos en olisikaan uskaltanut hakea. Tässä on oppinut itsestään ja muista ihmisistä paljon, päässyt mukaan juttuihin, joita ei muuten pääsisi tekemään ja ylipäätään vaan saanut kauheasti kokemusta. Ja saanut hyviä nauruja, paljon nauruja. Kyyneliäkin on ollut ja itkultakaan ei ole vältytty. Oikeastaanhan tässähän kokee kirjavanlaisen tunneskaalan. Mutta eikös sitä aina koe joka työssä, koska huonojakin päiviä tulee ja hetkiä kun ei vaan yhtään lähde. Mutta niinä hetkinä on mahtavaa, kun saakin muistutuksen siitä, että miksi koko hommaa tekee, kun muistaa, että ympärillä on hyvä porukka. Kumma klisee, mutta hyvistä tyypeistä vaan saa sitä ihmeellistä voimaa.

IMG_20170817_192121_906
Tällä porukalla on ollut hyvä vetää tää vuosi! <3

Ensi vuonna siis uudet kujeet. Ken tietää mitä 2018 tuo tullessaan, saa nähdä kaikki on mahdollista. Se on ainakin varmaa, että HSOY täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Ja että sitähän juhlitaan. Isosti! Itse en valitettavasti pääse seuraamaan suoraan aitiopaikalta mitä kujeita ensi vuonna tehdään, koska karkaan kevääksi Keski-Euroopan hulinoihin eli toisin sanoen lähden siis vaihtoon. Mutta hengessä ollaan mukana!

Tsemppiä vielä siis kaikille loppurutistukseen! Meitsi kiittää, kuittaa ja siirtää viestintävastaavan kuvitteellisen kruunun eteenpäin. Tulkaa syyskokoukseen jännittämään kanssamme, mitä siellä käykään!

Terkuin ja hyvää joululomaa toivottaen koko HSOY:n puolesta

Foluso
viestintävastaava