Opiskelijahyvinvointi

Pidämme huolta opiskelijoidemme hyvinvoinnista edunvalvonnan näkökulmasta. Otamme kantaa erilaisiin koulutukseen liittyviin asioihin ja puutumme koulutusohjelmassa tai koulutustarjonnassa havaittuihin epäkohtiin. Puoleemme voi kääntyä koulutukseen ja sen laatuun liittyvissä ongelmissa. Teemme tärkeää työtä yhdistyksen edunvalvonta-asioiden suhteen.

Koulutuspolitiikka

Koulutuspolitiikalla tarkoitetaan kaikkien koulutukseen liittyvien asioiden hoitamista. HSOY:n koulutuspoliittiseen vastuualueeseen kuuluu koulutusohjelmiemme sisällön kehittäminen siten, että se vastaa ASSI-, MuBBA- , LIIDI- ,SeBBA- ja TRALI-opiskelijoiden henkisen kasvun ja käytännön osaamisen tarpeita. Ota yhteyttä HSOY:n edunvalvontavastaavan, jos törmäät epäkohtiin esimerkiksi opetuksen laadun tai opetussuunnitelman suhteen.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tarjoaman koulutuksen sisältö, laatu ja mielekkyys vaikuttavat jokaisen opiskelijan elämään koko opiskeluajan ja myöhemmin myös uran kehittyessä. HSOY:n edunvalvontatyötä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä opiskelijakunta Helgan ja ammattijärjestö Skilla ry:n kanssa. Edunvalvontavastaava osallistuu koulutuksen ja opiskelun kehittämiseen erilaisissa toimielimissä.

Edustaminen ja yhteistyö

Osallistumme erilaisten toimikuntien ja työryhmien kokouksiin ja teemme yhteistyötä muiden yhdistyksien koulutus- ja sosiaalipoliittisten vastaavien kanssa.

HSOY:lla on edustus muun muassa seuraavissa toimielimissä ja työryhmissä:

  • Haaga-Helian johdon ja opiskelijoiden kokous (JOOP)
  • Yhteiset kokoukset koulutusohjelmajohdon kanssa
  • Opiskelijajäsen ammattijärjestö Skilla ry:n hallituksessa
  • Laatuassi-kokoukset
Toimistostamme löytyy hyvinvointikori, josta löytyy apua esimerkiksi päänsärkyyn.