Superpassi

Mikä on Superpassi?

Superpassi on HSOY:n lanseeraama passi, joka jaetaan kaikille uusille ASSI-, LIIDI-, MuBBA- ja SeBBA-opiskelijoille orientaatiopäivien aikana. Passin voit hakea myös toimistoltamme. Tarkoituksena on kerätä leimoja osallistumalla erilaisiin passissa mainittuihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kymmentä leimaa vastaan aktiivisuus palkitaan, jolloin voit passia vastaan lunastaa palkkiosi: uniikin ja upean Superpassi -haalarimerkin! Tätä merkkiä et voi ostaa mistään, joten aktiivisuus kannattaa!

Passin suoritusaikaa ei ole rajattu suuntaan tai toiseen; nopeimmat suorittavat jo yhden lukukauden aikana kun taas toiset vaikkapa lukuvuodessa. Passi tulisi kuitenkin suorittaa opiskeluajan puitteissa.

Fuksiaikani on jo mennyt, mutta olisin kiinnostunut suorittamaan Superpassin. Onko se mahdollista?

Kyllä ja ehdottomasti! Kuka tahansa Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa opiskeleva voi käydä pyytämässä oman passin HSOY:n toimistolta kellarikerroksesta, HELGAn tiloista.

Miten, missä ja milloin leimoja annetaan? Kuka voi antaa leimoja passiin?

Jokaisessa tilaisuudessa/tapahtumassa on vähintään yksi HSOY:n edustaja paikalla jakamassa leimoja. Yleensä kyseessä on joku HSOY:n hallituksesta (tutustu hallituksen naamoihin täältä). HSOY:n hallitus voi valtuuttaa myös muita henkilöitä, kuten tutoreita tai ammattijärjestön edustajia, antamaan leimoja. Näistä hallitus voi tiedottaa erikseen esimerkiksi Facebookin, nettisivujen tai jäsentiedotteen kautta.

Leimoja ei anneta takautuvasti! Muistathan kuljettaa passia mukana ja pyytää leiman jokaisesta osallistumisestasi paikan päällä.

Mikäli osallistut esimerkiksi kulttuuri- tai liikuntakokeiluun kahdesti ja passissa on vain yksi kohta leimalle, voit saada toisen leiman johonkin muuhun kohtaan.

Mitä tarkoitetaan passissa mainituilla ja sitsitarjoilulla?

HSOY:n sitseillä tarjoilu järjestyy opiskelijavoimin. Sitsitarjoilu on hauska kokemus, jota ei tarvitse jännittää; se on erittäin helppoa ja tarjoilijat opastetaan aina hommaan. Voit tulla tarjoilijaksi yksin tai kaverin kanssa. Vapaista tarjoilijapaikoista infotaan Facebookissa, nettisivuilla ja jäsentiedotteessa, mutta voit myös itse kysellä paikkoja tai lisätietoja sitseillä tarjoilemisesta tapahtumavastaavilta: tapahtumat[a]hsoyry.fi. Sitsitarjoilijat eivät maksa osallistumismaksua sitseille ja he saavat siten myös ruoan ja juomat veloituksetta. Lisäksi varsinaisten sitsien päätyttyä tarjoilijat ovat tervetulleita osallistumaan jatkoille!

Mitä tarkoittaa Muu aktiviteetti?

Ylimääräiset tapahtumat, tilaisuudet ja muut aktiviteetit, joita ei ole passissa mainittu. HSOY:n tiedotuskanavilla infotaan aina erikseen, kun tähän kohtaan on mahdollista saada leimoja.

Jos passi häviää…

…voit tulla hakemaan uuden passin HSOY:n toimistolta. Valitettavasti läsnäoloja eri tilaisuuksissa on jälkikäteen vaikea todentaa, joten leimoja ei voida myöntää aiemmista osallistumisista. Älä kuitenkaan lannistu, saat kymmenen leimaa kasaan nopeammin kuin huomaatkaan!