Liity jäseneksi

Miten liittyä jäseneksi?

Oman ainejärjestön jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä jäsentietolomakkeen, joita saat toimistoltamme (opiskelijakunta HELGAn tilat, kellarikerros, huone 1K004). Voit täyttää lomakkeen heti, jättää sen meille, ja me lisäämme sinut jäsenrekisteriin saman tien.

Maksaako jäsenyys?

Jäsenyys on ilmainen, eikä sido mihinkään.

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

HSOY:n jäsenenä saat erilaisia etuja, esimerkiksi jäsenhintaisia lippuja bileisiin ja tapahtumiin sekä pääset osallistumaan jäsentapahtumiimme, esimerkiksi ekskursioihin. Jäsenenä saat tietoa edunvalvontaan liittyvistä asioista, ja ainejärjestö toimiikin oivana väylänä asioihin vaikuttamiseen.

Lähetämme jäsenillemme tiedotteita suoraan sähköpostiin, joten jäseneksi kannattaa liittyä, jotta pysyt perillä ajankohtaisista asioista!

Mikäli sinulla on ehdotuksia tulevia jäseniltoja tai muita tapahtumia varten, otathan rohkeasti yhteyttä jäsenvastaavaan: jasen[a]hsoyry.fi. Uudet jäsenet, aktiivit ja ideat ovat aina tervetulleita!

HUOM! Jäsenyytesi päättyy valmistumiseen tai koulusta irtisanoutumiseen. Ilmoitathan valmistumisesta/ koulusta irtisanoutumisesta HSOY:lle osoitteeseen hsoyry[a]gmail.com, niin poistamme sinut jäsenrekisteristä.