SUPER ASSI

Mikä on SUPER ASSI?

SUPER ASSI/MUBBA -merkki

SUPER ASSI –passi on ainejärjestö HSOY:n syksyllä 2013 lanseeraama passi, joka jaetaan kaikille uusille opiskelijoille orientaatiopäivien aikana. Tarkoituksena on kerätä leimoja osallistumalla erilaisiin passissa mainittuihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kymmentä leimaa vastaan aktiivisuus palkitaan, jolloin voit passia vastaan lunastaa palkkiosi: uniikin ja upean SUPER ASSI –haalarimerkin! Tätä merkkiä et voi ostaa mistään, joten aktiivisuus kannattaa!

Passin suoritusaikaa ei ole rajattu suuntaan tai toiseen; nopeimmat suorittavat jo yhden lukukauden aikana kun taas toiset vaikkapa lukuvuodessa. Passi tulisi kuitenkin suorittaa opiskeluajan puitteissa.

Fuksiaikani on jo mennyt, mutta olisin kiinnostunut suorittamaan SUPER ASSI –passin. Onko se mahdollista?

Kyllä ja ehdottomasti! Kuka tahansa Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa opiskeleva voi käydä pyytämässä oman passin HSOY:n toimistolta kellarikerroksesta, HELGAn tiloista.

Miten, missä ja milloin leimoja annetaan? Kuka voi antaa leimoja passiin?

Jokaisessa tilaisuudessa/tapahtumassa on vähintään yksi HSOY:n edustaja paikalla jakamassa leimoja. Yleensä kyseessä on joku HSOY:n hallituksesta (tutustu hallituksen naamoihin täältä). HSOY:n hallitus voi valtuuttaa myös muita henkilöitä, kuten tutoreita tai ammattijärjestön edustajia, antamaan leimoja. Näistä hallitus voi tiedottaa erikseen esimerkiksi Facebookin, nettisivujen tai jäsentiedotteen kautta.

Leimoja ei anneta takautuvasti! Muistathan kuljettaa passia mukana ja pyytää leiman jokaisesta osallistumisestasi paikan päällä.

Mikäli osallistut esimerkiksi kulttuuri- tai liikuntakokeiluun kahdesti ja passissa on vain yksi kohta leimalle, voit saada toisen leiman johonkin muuhun kohtaan.

Mitä tarkoitetaan passissa mainituilla lipunmyynnillä ja sitsitarjoilulla?

HSOY järjestää bileitä, joihin myydään usein ennakkolippuja Pasilan aulassa alkuviikosta ennen bileitä. Hallitus saattaa joskus kaivata apua lipunmyyntiin. Lipunmyynti on helppoa ja hauskaa puuhaa! Minimiaika lipunmyynnissä on tunti. Mikäli haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi lipunmyyntiin, kysele jäsenvastaavalta aikoja bileiden lähestyessä: jasen[at]hsoyry.fi. HSOY saattaa joskus myydä myös lippuja itse bileissä baarin ovella, joten jäsenvastaava voi tarjota sinulle myös tätä vaihtoehtoa. Bileistä ja lipunmyyntipäivistä saat tietoa Facebookista, nettisivuilta sekä jäsentiedotteesta. Lipunmyyntivuoroja kannattaa alkaa kysellä viimeistään bileitä edeltävällä viikolla. Lipunmyynnistä voit myös saada ilmaisen lipun kyseisiin bileisiin!

HSOY:n sitseillä tarjoilu järjestyy opiskelijavoimin. Sitsitarjoilu on hauska kokemus, jota ei tarvitse jännittää; se on erittäin helppoa ja tarjoilijat opastetaan aina hommaan. Voit tulla tarjoilijaksi yksin tai kaverin kanssa. Tarjoilijapaikkoja on sitsien koosta riippuen vapaana 3-8. HSOY järjestää 1-2 sitsit lukukaudessa. Vapaista tarjoilijapaikoista infotaan Facebookissa, nettisivuilla ja jäsentiedotteessa, mutta voit myös itse kysellä paikkoja tai lisätietoja sitseillä tarjoilemisesta tapahtumavastaavilta: tapahtumat[a]hsoyry.fi. Sitsitarjoilijat eivät maksa osallistumismaksua sitseille ja he saavat siten myös ruoan ja juomat veloituksetta. Lisäksi varsinaisten sitsien päätyttyä tarjoilijat ovat tervetulleita osallistumaan jatkoille!

Mitä tarkoittaa Muu aktiviteetti?

Ylimääräiset tapahtumat, tilaisuudet ja muut aktiviteetit joita ei ole passissa mainittu. HSOY:n tiedotuskanavilla infotaan aina erikseen kun tähän kohtaan on mahdollista saada leimoja.

Jos passi häviää…

…voit tulla hakemaan uuden passin HSOY:n toimistolta. Valitettavasti läsnäoloja eri
tilaisuuksissa on jälkikäteen vaikea todentaa, joten leimoja ei voida myöntää aiemmista
osallistumisista. Älä kuitenkaan lannistu, saat kymmenen leimaa kasaan nopeammin kuin
huomaatkaan!