Jäsenyys

HSOY ry:n jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä jäsentietolomakkeen, joita saat toimistolta (opiskelijakunta HELGAn tilat, kellarikerros, huone 1K004). Voit täyttää lomakkeen heti, jättää sen meille, ja me lisäämme sinut jäsenrekisteriin saman tien.

Jäsenyys on ilmainen, eikä sido mihinkään. Liittymällä saat paljon erilaisia etuja, kuten esimerkiksi jäsenhintaisia lippuja tapahtumiin ja erilaisiin kulttuuri- ja liikuntakokeiluihin. Myös jotkut haalarimerkit ovat jäsenille edullisempia. Jäsenenä saat tietoa edunvalvontaan liittyvistä asioista, ja ainejärjestö toimiikin oivana väylänä asioihin vaikuttamiseen. Ainejärjestön jäsenyyden kautta pääset myös näkemään ja kokemaan opiskelijaelämän parhaat puolet!

HSOY ry lähettää jäsenilleen tiedotteita ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista, joten liittymällä jäseneksi saat suoraan sähköpostiisi tietoa sinua kiinnostavista asioista.

Mikäli sinulla on ehdotuksia tulevia jäseniltoja tai muita tapahtumia varten, otathan rohkeasti yhteyttä jäsenvastaavaan: jasen[a]hsoyry.fi. Uudet jäsenet, aktiivit ja ideat ovat aina tervetulleita!

Jäsenyytesi päättyy valmistumiseen tai koulusta irtisanoutumiseen. Ilmoitathan valmistumisesta/ koulusta irtisanoutumisesta HSOY:lle osoitteeseen hsoyry[a]gmail.com, niin poistamme sinut jäsenrekisteristä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.