Assistenttiharjoittelupaikka Dittmar & Indreniuksella

Dittiksen assistenttiharjoittelijat pääsevät työskentelemään hyvin monipuolisesti erilaisten tehtävien, asiakastoimeksiantojen ja ihmisten kanssa. Harjoittelujakson aikanasi tuet muita assistentteja ja kehittyessäsi saat yhä enemmän itsenäisyyttä ja vastuuta. Sekä assistenttimme että assistenttiharjoittelijamme ovat korvaamattoman tärkeä osa toimistoamme, sillä he tarjoavat tärkeää tukea juristeillemme. Tyypillisenä työpäivänä assistenttiharjoittelija saattaa mm. luonnostella dokumentteja, järjestää tapahtumia, kokouksia ja matkoja, oikolukea sekä koota erilaisia materiaaleja. Tässä tehtävässä ei tule kahta samanlaista päivää!

Mitä me odotamme sinulta, tuleva assistenttiharjoittelijamme? Saatat hyvinkin sopia joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen ja tarkka työskentelijä, joka haluaa oppia uutta joka päivä. Työssämme kohtaamme usein tiukkoja ja muuttuvia aikatauluja, joten aina välillä on kyettävä pitämään pää kylmänä. Uskomme, että positiivinen asenne vie jo pitkälle! Assistenttiharjoittelijana edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ei ole edellytys, mutta siitä on hyötyä. Toivomme sinun voivan aloittaa työt tammikuussa 2020. Voit myös hakea syksylle 2020, mutta ensisijaisesti etsimme harjoittelijaa kevääksi ja kesäksi.

Dittis tarjoaa sinulle jyrkän kehittymiskäyrän. Harjoittelusi jälkeen toimit liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa kuin kala vedessä. Saat siis kehittyä osana ammattitaitoista joukkoa, joka tukee sinua joka käänteessä ja jossa vallitsee rento ja positiivinen henki. Assistenttiharjoittelijamme saavat toki nauttia samoista eduista kuin muutkin dittisläiset (ja kyllä vain, tämä on palkallinen harjoittelu). Nyt sinulla on siis mahdollisuus napata itsellesi sekä harjoittelupaikka että kesätyö ensi vuodelle!

Kiinnostuitko? Jos tuntuu siltä, että voisit sopia joukkoomme, lähetä meille pdf-muotoinen CV ja hakemuskirje sähköpostitse osoitteeseen careers@ditmar.fi. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 6.10.2019. Otsikoithan hakemuksesi otsikolla ”Assistenttiharjoittelija”. 

Jos haluat kysyä jotain, voit soittaa tai meilata HR-koordinaattorillemme Heta Havulle (heta.havu@dittmar.fi, 050 355 4875). Voit myös tutkia nettisivujamme osoitteessa www.dittmar.fi tai vilkuilla esim. Instagram-tiliämme (@dittmarindrenius).