Jerry Piirainen- puheenjohtaja

pj(a)hsoyry.fi

Puheenjohtaja edustaa yhdistystä ja vastaa sen hallituksen toiminnasta. Hän huolehtii, että toiminta on lakisääteistä ja kaikki hallituksen jäsenet tietävät ja hoitavat tehtävänsä. Puheenjohtaja kutsuu koolle ja johtaa hallituksen kokoukset, hoitaa yhdistyksen ulkoisia suhteita ja kehittää yhdistyksen toimintaa.

Juulia Pusa – varapuheenjohtaja

vpj(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Juulia-1-1024x1024.jpg
Varapuheenjohtaja on puheenjohtajan oikea käsi, joka koordinoi yhdistyksen hallituksen toimintaa yhdessä puheenjohtajan kanssa. Varapuheenjohtaja huolehtii puheenjohtajan tehtävistä tämän ollessa estynyt.

Kiia Moisio- sihteeri

sihteeri(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kiia.jpg
Sihteeri ylläpitää jäsenrekisteriä ja huolehtii käytännön kokousjärjestelyistä. Hän laatii asialistat, kirjoittaa pöytäkirjat ja muistiot ja vastaa dokumenttien arkistoinnista.

Nelli Karppinen – rahastonhoitaja

rahastonhoitaja(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 812f14f0-a597-46a3-a774-79b704d3a7f7-1024x1024.jpg

Rahastonhoitaja vastaa yhdistyksen varoista. Rahastonhoitaja hoitaa yhdistyksen juoksevia raha-asioita, seuraa budjettia ja pitää hallituksen ajan tasalla yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta. Rahastonhoitaja huolehtii myös kirjanpidosta ja tekee tilinpäätöksen.

Touko Ritanen & Iines Maaronen- tapahtumavastaavat

tapahtumat(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Touko.jpg

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Iines-1024x1024.jpg

Tapahtumavastaavat järjestävät yhdistyksen tapahtumat ja yhteistyötapahtumat, kuten bileet ja sitsit. He tekevät paljon yhteistyötä sidosryhmien, kuten ravintoloiden ja muiden yhdistysten tapahtumavastaavien kanssa.

Inka Syväjärvi

& Hanna Vuorenpää – jäsenvastaavat

jasen(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Inka.jpg

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Hanna.jpgJäsenvastaavat hoitavat yhdistyksen jäsen- ja kansainvälisyysasioita. He päivittävät fuksimateriaaleja ja kehittävät jäsentoimintaa. He järjestävät jäsentapahtumia eli ekskursioita, liikunta- ja kulttuurikokeiluja ja jäseniltoja.

Ilona Hirvonen – viestintävastaava

viestinta(a)hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_4121-1024x1024.jpg

Viestintävastaava vastaa yhdistyksen ulkoisesta viestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä. Hän päivittää yhdistyksen sosiaalisen median kanavia ja nettisivuja. Hän lähettää jäsenkirjeen säännöllisesti sähköpostitse.

Pauliina Salokorpi – edunvalvontavastaava

edunvalvonta@hsoyry.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Pauliina-1024x1024.jpg

Edunvalvontavastaava huolehtii yhdistyksen edunvalvonta-asioista. Hän osallistuu erilaisiin kokouksiin opiskelijoiden, koulutusohjelman johdon ja koulun johdon kanssa ja tekee yhteistyötä muiden yhdistyksien koulutus- ja sosiaalipoliittisten vastaavien kanssa. Hän ottaa kantaa koulutukseen ja siinä havaittuihin epäkohtiin ja ongelmiin. Edunvalvontavastaava koordinoi HSO-listaa ja huolehtii toimiston hyvinvointikorista.